Planer inför imorrn :F

Är typ sjuk :P Måste planera min dag för att den ska bli bra! * Skojja* Men gillar att veta vad jag ska göra!
och så har jag inget att blogga om!

08: Gå upp

09-13: Träning

14- Täby med Emma bästavän

17.15- Träffa Carro

17.20- Ta buss till Fanny

18- Nästa dag : Sova över med älsklingarna Fanny & Carro!

Jag ska köpa lite smink och kläder. Lägger ut allt på bloggen senare :D <3 Nu ska jag lägga mig och se på fim! Bloggar hos Fanny imorrn är jag hinner! ( Bilder kommer)



Mitt hår är ljust igen! FAN FAN FAN

Channing Tatum







Love ♥

Min idol just nu...




Längtar tills helgen :D

Hej älsklingar! Förlåt att jag inte hunnit blogga idag men har ganska mycket i mitt liv nu ;) Ska tävla i tysland om 2månader och har SKIT mycket plugg och vill vara så mycket som möjligt med kompisar när jag kan! Så somsagt har redan bokat upp mig för hela helgen!

Fre- Vara med Klara & Jepser !

Lör: Träna, Åka till täby med emma bästavän och sen sova med finaste Carro ocg Fanny :D

Fyfan vilken rolig helg! Men somsagt jag är inte hemm aimorrn men kan försöka blogga från Klaras data :D Annars bloggar jag så fort jag kommer hme. Ska duscha nu! Puss


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en stund och sen bara sova ut! behöver det! Puss och Kram


Modeljakten

Jag har precis laddat ner kanal 5 play och ligger här i min säng och ska kolla på modeljakten!:-D.Skitmysigt!

Matilda = Tråkig

Just nu måste jag plugga på spanska :( Bajs och sen ska jag duscha har jag betsämmt mig för!
Fyfan vad tråkigt jag skrive rom men litt liv suger då...



Ni är mitt allt! Snälla försvinn inte!

Sol, Fest & Oroliga Föräldrar



Kollar på det nu kan bara säga att det ÄGER!


28/9

Hej alla älsklingar!
Tänkte visa vad jag har på mig idag:

'

Tröja: H&M
Jeans: H&M

Godmorgon :F

Har precis vaknat och fyfan vad jobbigt det är med skola! :( Jag ska till täby med Emma i helgen eller stan det bror på! Nått kul att längta efter i alla fall! Puss och kram vi hörs efter skolan!! :D



Arkivbild

Muppis ^^


Muppis ^^


Före/Efter

Före:



Efter:



Tack bästis för att du målade mina naglar ♥

Dagens facelook :D



Ridning :F

Jag rider nu kommer hem vid 19.30 och måste duscha så bloggar efer det! Puss


27/9




Linne: Irland
Jeans: Cheapmoday :D

Öronmuffar :D



Öronmuffar :D hahah


Nästa träningen !

Är hemma från emma nu och vi bakade och såg på film och prata mest, Vi fixade naglarna också :D haha blev skitnöjd! Lägger ut en bild när jag kommer hem. Ska på träning om 30 min och måste hinna äta och packa så måste sticka! Puss



Love you forever  ♥

Före/Efter

Före:




Efter:



haha ser ut som en hemmafru :P





snyyygt!!!!!!!

Plugg och mera plugg -.-'

Just nu klär emma på sig och jag passar på att blogga ;) Nu ska vi plugga i några timmar. Okej typ 1 men endå :D haha sen ska vi nog till centrum , jag måste köpa lite saker och så! Vi hörs efter pluggandet! kram
älskar dig mest på hela jorden! Du och jag föralltid bästavän ♥

Studiedag :D

Hej älsklingar!
Idag är det studiedag * Glädje tjut* och jag ska vara med emma och plugga, haha nu lät det som om vi är värsta tråkmånsarna som bara ska plugga men vi pluggar väl nån timme eller 2 och sen hittar vi på nått skojj :D jag ska åka kl 11 så bloggar mer hos emma! Kan fixa ett tidsinställt inlägg som mkommer upp efter lunch nångång! Puss och kram


Godnatt

Ska lägga mig och se på film nu! Imorrn ska jag vara med Emma så det ska bli kul :D Men först ocg främst! SOVA! Puss



Usch fyfan vad ful! Ser ut som en bebis -.-'

People are awesome :D

Cheerleading: 0.40  ,  1.24



Tänk vad kul man kan ha med en cola burk :D




hahahahhahahaha love you

Snart!

Laddar ner alla bilder jag får av Sofie som vi tog igår. Hon har en systemkamera! Så alså finare bilder :D De komemr snart! Eller de flesta var flummiga och de lägger jag inte upp för ser cp ut ;)


Dear John

Igår såg vi på Dear John, fyfan vilken fin film ♥







Ansiktsmask nr 1 :D


Kunde inte bli bättre

Världens bästa kväll med världens bästa tjejer ♥



Jag älskar er ♥

Bye

Om några minuter sticker jag till täby med tilda :D Vi hörs ikcäll! puss


Me today



Har precis duschat så mitt hår är lite lockigt ;)

Fyfan vad hemskt!


Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse ärkanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor.

När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är Johns sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?



Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.

Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.


Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.

Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.

Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.

De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.

Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.

Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?



Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.

Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.

Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.




Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig. Stoppa våldet!

Mitt hår genom tiderna :

December 2009:



Juli 2010:



September 2010:



November 2010:



December 2010:



Januari 2011: Brunett



januari 2011 ( Slutet)



Februari 2011:



March 2011:



April: Brunare



Maj 2011:



Juni 2011:



Juli 2011:



Augusti 2011: Mörkbrunt

( blött)



(Torrt)



September 2011:




Så nu har ni sett mitt hår på 2 år :D Från blont till mörkbrunt! Trivs bäst som jag är nu!


Skogen

haha så här ser en vanlig dag i skogen ut för 8B2 :D


söööt!
Hade tråkigt så fotade lite svampar ↓




Christine letade svamp och jag mördade svamp!


Hann inte ta mer bilder innan min lärare kom på mig och sa till -.-'

Godnatt




Jag går och lägger mig nu! ska upp 8 imorrn och träna :D Okej inte kul att gå upp tidigt men det är jätte kul att träna!
Slutar kl 13 så sak jag skynda mig hem och duscha,packa och äta och sen hoppa på tåget till täby med tilda och fixa lite saker! Sedan möts vi upp med spfie och har spa/spökkväll hos tilda! LÄNGTAR!
Har fixat lite tidsinställda inlägg under dagen så bloggar jag när jag kommer hem också!
Puss och kram



haha fick en nysattack!!!!

Vi går och fiskar...


hahahahaha wtf?



Ny kategori knaz

Du och jag livet ut...♥



ignorera mitt äckliga plåster = En dag i skogen!!!

23/9



Kofta: H&M
Baslinne
Jeans: H&M

Usch känner att jag behöver en ny gaderob!!!! Nästa månadspeng måste jag ut och shoppa!!

Bästis och bajskaka

Idag har jag med sofie och vi bakade kladdkaka och såg på film! Vi skrattade så himla mycket år filmen som egentligen sög men det var derför den var så himal kuuul!! haha! Nu mår jag piss, har sjukt ont i magen för vi åt så himla mycket! Ska typ sova nu! haha skojja! kram



Love you ♥

knaz



hahahah tog den påväg hem till sofie :D

incheck

Har precis checkat in på stationen med Sofie och vi åker snart till Täby, har tagit massor av bilder som ni får se ikväll! Kram

Jag lever :D

Har inte kunnat blogga för mitt liv har varit skolan och cheer ;) Men idag sak vi åka till skavlöten och jag har ingen j*vla aning var det ligger så vi ska ta nån random buss och så får vi se var i Hamnar :/  Idag ska jag vara med sofie bästavän och vi ska fixa lite smått och gott inför helgen ;) inget mer säger jag!!!! Nu måste jag gå och fixa mig + smikn ;) Puss och vi hörs ikväll!!!


Städa

Nu måste jag städa rummet -.-'
Vi hörsd imorrn! = TRÄNING :D <3


Sleepyhead (Y)

Nu ska jag se på Glee som börjar om 10 min. Sen ska jag fixa mig och vara inne lite på datorn och blogga m.m. Sen ska jag så och lägga mig. Är sjukttrött och vill bara sova!


My hearts a stereo ♥


snart 100 kr rikare :D

Nu ska jag laga mat åt min lillasyster och skjussa dom till deras dans för 100 kr som jag ska använda i helgen ;) haha kör lite förhandling med mina föreldrar. Okej ska inte laga mat nu men om nån timme. Så vi hörs snart! Puss mina söta älsklingar!


Little miss sunshine :D


Mitt liv äger :D


Jag hoppas ;)




21/9



Tröja: New York
Leggings: Lindex

haha kanske inte så passande nagelack :D

20/9




Tröja: H&M
Halsband: present
Jeans: H&M
Nagelack: H&M

svar på tal



svar: I julas bestämmde jag mig för att skaffa linser och för det skulle vara mycket lättare med cheerleadingen. Men jag fivk glasögon när jag var 6 tror jag och har haft det tills jag var 13 ;) Kram

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER




Förlåt

Förlåt för att jag inte hunnit blogga idag men har varit i stallet ;) Komemr ta upp det ikväll och sätta massor av tidsinställda inlägg imorrn när jag är i skolan så ni har massor att läsa när ni kommer hem ;) Börjar direkt!



Längesen!!!!!

fyfan


45 minutos av mitt liv :P

Har precis kommit hem från träningen och den gick faktist jätte bra :D ska göra matte läxan nu och sen ducha och måste hinna se svenska hoolywood fruar också! Shit har vara 45 min på min! Måste gå!!! Chao!


Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden...


Tänk mig som blond igen...




Tänkte köra mitt hår genom tiderna sen ;) Så får ni se skillnaderna!

Bye

Nu ska jag snart gå på träning! Lägger ut lite tidsinställda inlägg så ni har nått att läsa! Puss



Skriver lite konstigt :)

Hej alla undebara lasare!
Hag ar inne pa mcminin och den ar kopt i USA sa det finns inte de sista bokstaverna i det svencka alfabetet. Sa maste skriva med A & O

Hoppas ni fattar enda :)

Idag pa gyman osregnade det och alla blev skit kalla sa har frusigt hela dagen da kommer sakert bli sjuk nu! San otur har jag!! Idag ska jag i alla fall trana sa hoppas det bli bra! Kommer blogga iegn om kanske 30 min ska se pa ett program forst! Puss love you!



Bild torka! Men i helgen kommer det bli bildbomb!!!!!

Skoj :D

Nu är klockan 8 och jag ska gå om 5 min men ska bara säga att när jag kommer hem ska jag sätta mig och göra massa olika skyltar så det kommer bli kul att läsa och inte bara om min vardag! Så nu har ni nått att länkta efter!

Kyss


19/9



Tröja: Gina
Nagelack: H&M
Jeans: Cheapmonday

Trötter

Just nu ser jag på film och imorrn är det skolan så måste nog gå och lägga min snart -.-' haha klockan är bara 21.30 men har tränat 12 h nu i helgen och är sjukt trött! Imorrn ska jag satsa igen på bloggen. Har tränat så mycket nu i helgen att jag knappt hunnit! Men checka in min blogg massor imorrn för dte kommer vara iklägg stup i kvarten! Puss


Yaaay!

Har haft lite problem när jag och mian älsklingar Tilda och Sofie ska ha vår spa/spökkväll. De har ju häst och jag cheer så allt krockar. Så vi har haft mycket snack om detta och vi bestämmde oss för att vi kunde på lördag men jag ska ha programträning ( 9.15) PÅ söndagen så jag ska komma kl 10 istället så jag hinner :D Så allt har löst sig! Är sjuktglad och längtar som fan!



Jag älskar er mina konstiga bästisar!!! ♥

Visst du att?

• Jag har bott i täby i halva mitt liv

• Jag har många bästavänner men Emma har känt mig längst

• Jag ska tävla i Tyskland i december med mitt bästa lag

• Har har bloggat i typ 3 år ( Hade den hära bloggen i 1 år sen tog jag bort den )

• Jag älskar kött med pommes och bea :D


Trött liten tjej

Har tränat hela dagen och vill bara säga att vårt program äger! Bästa programmet ever! Men är sjukt trött nu och har deför inte kunnat blogga så mycket idag. Är ledsen för det men ta igen det! Imorrn är det tränig igen och ska träna på mian handvolter så det bli hela perfekta!!!!! :DDD Är lycklig nu!

Puss och kram


Love





There are two types of girls, CHEERLEADERS, and girls who wish they were!


grown ups

Sitter här i sängen med datorn i knät och ser på film! Har ätit mig tjock på klassiska.och spelat Wordfeud så jag är helt snurrig! Imorrn ska jag träna igen! Vårt program är bäst! Kram

Right now


Trååååkigt

Sitter här och spelar wordfeud med mina kompisar och jenny kudne inte ikväll så är ensam ;( kul liv man har då! Ska nog baka kladdbaka eller nått gott och tröstäta  :P Puss

Adda mig: crizztal1



Usch ser ut som en muskelknutte :O


Fets hos Adam


It's my dream, stop being in it...


15.31

Är hemma nu och och jennifer ska kanske komma sen och carro måste plugga * host* :P Så annars är det bara jag hemma ikväll :D Ska baka nått gott och bara mysa och se på film . Men om jennifer kommer blir det nog party :DD :P haha skojja! Vi kommer vara jätte trött och mest bara chilla och ta det lungt. Nu ska jag duscha och fixa mig o.s.v Bloggar om kanske 20 min! Puss

(Ska fixa med designen också) =)



Give me 5 :D

Godnatt

Måste gå och lägga mig nu -.-' haha ska upp imorrn och träna 6 h så måste vara väl utvilas :P Hörs imorrn! Puss love you!


Tryck på F5 om ni inte ser ;)

Headern är uppe och kör emd lite enkel och snygg, Ska nog ha den frammåt hösten. Nu ska jag se på film och mysa! Puss


hahahah



Hitta vad jag hittade för bild på amma data! :D Luktar gräset gott eller???

TGIF

Har ätit middag nu och ska poppa popcorn och dricka loka :D Perfekta fredagen!! Ska se på film och ta det lungt. Ska upp 8 imorrn för att träna i 6 h så det blir kul :D Puss och kram

P.S Ny design är påväg :D


25,5 h!!!!!

Är det normalt att träna 25,5 h på en vecka ?????????????????


Veckans planer :D


Super Bass


Skolfotto 2011 :D



Mitt skolfotto, blev ganska nöjd med man ser inte mina ögon!! haha

håller med headern nu och hoppas att den är klar ikväll! kram


Skoljoggen !!!!!!!

Idag är det skoljoggen FML!!!! vi ska springa 7 km! 7 km! Gud jag kommer dö! Och eftersom jag är idrottsklass måste jag tävla också!!! FYFAAAAAANNNNNNNNN!

Jaja vi får se om jag kommer hem idag eller om jag dör på vägen ;)



Den undebara missen Berit, haha nu förstördes meningen :D

16/9




Tröja: H&M
Väst: H&M
Jeans: cheapmonday

yayayay

Vill bara säga att träningen var super kuuul!!! :D yayay


Favorit i repris :D



Kommer sakna sommaren !♥

Torsdagar = Lite bloggning :(

Ska träna 3,5 h nu så måste sticka iväg på träningen då ;) Ska till stallet efter så det blir en kul kväll!
Förlåt för att det bli lite bloggning på torsdagar men är hemma i typ baar 30 min och måste båda hinna packa och äta. Men lovar att blogga jätte mycket imornn! Ni vet att jag älskar er ;) ♥




15/9



Tröja: Monki
Jeans: H&M

Hoppas du bli nöjd Louise ;)



Sätter in den så fort jag hinner :D

Lockigt?

Nu har jag flätat hela håret och sre ut som hon som har ormar i håret om ni vet vem jag menar ;)
Imorrn ska jag ha jeasn och magtröja och lockigt hår, eller vågigt. Men om det bli för lockigt får det bli toffs eller knut igen då ;) haha vi får vänta och se! Ses imorrn älsklingar!


Runaway love



En 15 årig ​​flicka håller händerna med sin 1-årige son. Folk kallar henne "slampa", ingen vet var hon våldtogs vid 14 års ålder. Folk kallar en annan kille "fett", ingen vet att han har allvarliga sjukdom som orsakar honom att vara överviktiga. Folk kallar en gammal man "ful", ingen vet han upplevde allvarlig skada för hans ansikte samtidigt som slåss för vårt land i kriget.

Frida





Världens bästa tjejtidning ;)

Pannkissar :S

Blev ingen outfit bild idag för såg förhemsk ut ;) Hade på mig ett par jeans och ett linne bara :/ Hann inte göra nått mer. Är klar med Sofies header så vad tycker ni?



Varsågod bästis ♥

Ska sätta in den och mixa lite med desigen som jag gör ikväll! Nu ska jag göra pannkakor bestämmde jag mig för :D Är super hungrig! Puss

Vill nån ha en header är det bara att säga till ;)

hej

Har precis ätit frukost och idag ska jag till täby med sofie sötaste ;) Bloggar när jag kommer hem! Kramis


Nån som vill köpa gratis inträde + åkband på grönan för 300 kr?

Nån som vill köpa gratis inträde + åkband på grönan för 300 kr?

Claras header :D


Klicka på bilden för att komma till bloggen ;)

Är det nån som vill ha en header är det bara att säga till ;)


Im just myself ...


Ny design?

Ska börja fundera på en ny header, fast en lite annorlunda en :D Ni får se om ett litet tag, Kan kanske fixa det i helgen :D


13/9



Trjöa: H&M
Jeans: Cheapmonday

Nya cheapmonday jeans :D





haha inte den bästa valiten men ni ser imorrn :D


CAPTAINS!


 
Lyssna på 1.06, fatta vad coolt att ha den musiken i programmet :D




En tavla ur mitt rum :D
Ska träna idag och gjora läxor och fixa med en design :S haha hur kommer detta sluta!?

Den enda gången jag backar är nar jag tar sats ♥


12/9



Kofta: H&M
Jeans: H&M

hahahahahah


Elins header!



Hoppas du blev nöjd sötnos ♥

Om nån vill ha en header är det bara att säga till ;)

:D

Jag håller på att baka nånting för vi sak få massa gäster. Men råkade typ bränna det :S haha eller kasnke inte! KAn lägga ut en bild vad det är sen. Nån äcklig kaka med kola på! haha skojja! ^^ Ska äta snart eller om typ 1 h men endå! Har fixat min mobil eller uppdaterat den så allt är nytt :D Måste fixa med den också! Puss!



Vi kommer vinna :D

IFK österåker


HAHHA

fotboll

just nu sitter jag här och kollar på brosarns match, fick några roliga bilder som jag lägger upp när jag kommer hem! ska äta på subway på vägen hem så det är nått att längta efter! när jag kommer hem ska jag jobba med designerna! kram

Fotboll (Y)

Fick precis veta att jag ska iväg på fotboll. Morgan ska spela så har endå inget annat att göra då följer med. Tar nog lite bilder så ni får se lite :D haha vad roligt det dära lät! jaja puss!



Kommer sakna dig i Tyskland! <3

I'm the king of the world ↓

Fyfan vad glad jag är :D Läsarna är på topp och ingentintg kan bli bättre. Somsagt mitt liv äger! :D
Bloggen, kompisarna , cheer och skolan går t.o.m med :D haha och det är inte så vanligt!
Har några headers på beställning så ska jobba med de idag! Annars ska jag bara vara hemma och slappa. Måste städa lite i mitt rum och så ska jag visa ett Före/efter för har gjort om skiiiit mycket i mitt rum. Men är inte riktigt klar än så ni får se i slutet av dagen!


Puss

Somsagt   I'm the king of the world



Checka in jhjm.blogg.se



Klick på bilden ↑

KLAR :D



Är klar med Jennifer och Jeminas header :D Hoppas de blir nöjda!

Vill du ha en header är det bara att säga till ;) ♥

Outfit: 9/9




Leggings: H&M
Baslinne
Pirates tjock tröja
Halsduk

Mat ;)

Nu ska jag ära mat ;) Lovar att blogga om nått lite kuligt efter! Puss




AJ

Spräckte en blodådra idag på träningen! haha det gör ont att göra det man älskar ;)



Inte för man ser nått då ;)

Katjakaj och Bentebent

Visst är vi lika?



Emma                          Matilda



Älskar dig ♥

TYSKLAND :D

Som ni kanske vet så ska jag åka till tysklad och tävla i december :D Måste tyvärr missa skolan hahahaha :P
Men fick veta idag var vi kanske skulle tävla, eller i alla fall vara brevid så vi kan åka dit!
Europas största badhus :D
fyyyyfan vad kuuuul!!



Det är bara halva :D ↑

Pirates


Captains, i love you

Alså fyfan vad jag är glad :D Att jag fåt träna med alla mina vänner från gamla pirates :D + att jag är 1/2 senior jag vi gör nya saker. Det är den enda med Pirates att vi bara göra lite samma saker :/ Man då blir man bättre på grunderna ;) Men i Captains lär vi oss massa nya saker! :D Allt är perfekt!!!

3 coola bilder från idag med CAPTAINS :D



FYFAN VAD KUL DET VAR :D Och nästa vecka ska vi ha träningshelg och lära oss det nya programmet :D:D

LÄNGTAR!!!!!!!

<3

Tumblr_lneogcj28s1qdbbywo1_500_large

Hemma hos Emma ^^

Är hemma hoss emma nu och vi har sett på nått kul och och jag ska sova här ikväll ;) och imorrn ska vi åka tsm till träningen men jag stannar ju kvar för att träna med seniorerna :DDDD Längtar.se Men nu ska vi hitta på nått kul! Bloggar om ett litet tag! Puss

Snyggt va??

Jag tog med mig lagelack och lite mer för jag och Tilda bästavän kunde línte vara med på gympan för vi var sjuka, så vi skulle fixa hennes mobil göra den snygg :D Detta är resultatet!!! :D


Im so happy :D



Failad platt hår -.-'

TÄVLING!

Den som svarar som nummer 30 i bloggresponse får en länk i menyn! :D
Den som svarar som nummer 30 i bloggresponse får en länk i menyn! :D
Den som svarar som nummer 30 i bloggresponse får en länk i menyn! :D
Den som svarar som nummer 30 i bloggresponse får en länk i menyn! :D



8/9



Tröja: Ireland
Jeans: H&M

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!!!!!

Är här med emma nu och vi skulle ha gått på träningen men är förkyld då vi satte oss och pluggade. Då sa tränarna att jag skulle få åka med '' Captains '' till TYSKLAND :DDDD Och tävla! fyfan ni fattar inte hur glad jag är!!! Men jag måste träna i båda lagen så ska träna 4 h per dag! Så jag kommer bli i toppform (Y) Vi ska åka till tyskland i december så måste kunna ett nytt program då! :D Fyfan det är gjorde min dag! Inegn kan få mig på dåligt humör nu! Även fast jag måste plugga! Chao ♥

spanka fuck you

Sitter här och pratar med emma! Imorrn ska jag ta med nagelack till skolan och fixa tildas mobi :D nu måste jag göra läxan! puss


F R O Z E N



Har precis sett frozen och den var sjukt ubehaglig!! Usch!

Det hadlar om 3 ungdomar som vli fast i en lift mitt i bergen, och blir sittade där i flera dagar med hungriga vargar under dom! Den slutade i alla fall lite lyckligt! Gud kommer inte våga åka till fjälla igen!





Länkbyte



Gå in och läs söta Fannys blogg! Hon skriver om vardag, cheerleading och massor av bilder! En jätte bra blogg hela enkelt! Puss och kram

( Tryck på bilden för att komma till hennes blogg )

Vill du ha länkbyte är dte bara att säga till ;)

BLI FRISK!



BLI FRISK! Saknar dig ju bajskorven! Puss älskar dig ♥

Frozen

Nu bli det film ;)


Det är i motvind draken lyfter


7/9



Tröja: Lindex
Linne: H&M
Byxor: Kappahl

Som sagt är fortfarande lite dålig så har på mig lite mer '' mjukiskläder '' om ni förstår vad jag menar ;) Men imorrn ska jag nog ha lite mer vanliga kläder!

Electropop :D

Gissa vad jag hörde på Radio och finns på spotify :D





nytt



Love me who i am!


Musik kan få en att må bättre, ren fakta!

Har badat och satt på mig min onepiece och ska lägga min och kolla på film :D Är fortfarande sjuk men har i alla fall inte ont i halsen längre, men känner mig trött och snorig. jaja ni vet! sitter här och drogar Veronica Maggio ! Tänk att musik kan få en att må bättre :O





ÄLSKA ♥

Kvällsmat :D



Nudlar med äppeljuice :D

Vänskap



Sjukling ( Vem är inte det)



Är sjukttrött och mår piss, men har i alal fall inte ont i halsen! Blödde näsblod idag på SO:n så fick springa ut och ingen fatta nån ting. Har tagit för mycket näsprej :( Men måste lite bärre nu i alla fall, Ikväll blir det film :D
Nån som kan nån bra?


6/9



Linne: H&M
Kjol: Gina
Leggings: H&M

Love


Sjuk -.-'

Måste inte så bra så bestämmde mig för att inte gå på träningen :( Älskar att träna men vill inte riskera att bli mer sjuk. Är liksom trött i kroppen och har nyst hela dagen och känner att jag snart börjar få ont i halsen -.-' Bra sätt att börja hösten på!!!



saknar ♥

I wont say



Tävlar

Jag är med och tävlar för att kunna vinna ett par Uggs hos www.vadfanskajagheta.blogg.se

Eller tryck på bilden: ↓


5/9



Linne: JC
Jeans: H&M

You are my love, my hope my destiny ♥


'' Det är okej att känna ''



Så himla fint ♥

Det är så tråkigt att det blir kul ;)


Donken ;)



Älskar dig ♥

hahahahaha

Var i täby idag och vi hittade VÄRLDENS!!! fulaste byxor! Seriöst ser ut som abba :D haha och nån rosa kavaj! fyfan vad vi garvade!!! Har fortfarande ont i magen!
( Förlåt om nån har det hära )



Det är 2011 inte 1970 ;)


Väntan är lång...

HAr fixat mig lite och väntar på att Carro ska ringa ;) Ska möta henne vid stationen och sen ska vi åka till täby. Måste köpa lite jenas om jag hittar några. Efter som jag är ''nyttig'' nu så får jag mycket mer pengar så det kommer bli mycket shopping :D Är sjukt glad!

Svar till Kajsa: Alltid vi syster ♥

Nu håller jag på att se några sjukttråkiga klipp om '' Centralskollan '' Men eftersom det är så tråkigt blir det kul!
Puss och Kram



Min bebis ♥


Kräftor

HAr ätit kräftor idag och jag måste säga att jag älskar det!! Imorrn ska jag vara med carro och vi ska åka till täby och måste shoppa lite :D Nu ska jag se på film! Hörs imorrn!!


Caroline Holmberg

Du är mitt allt! Kommer alltid vara vi syster! Och glöm inte att jag alltid älskar dig ♥

Första gången vi sov över: Typ 100 år sen:



och nu:



Fattar du hur länge vi har hållit ihop syster?? Och det kommer bli länge till!!!!

Nyttiga Matilda



HAr bestämmt mig frö att sluta äta massa unyttiga saker.

Får inte äta:

Läsk
Godis
Popcorn
Glass
Chips
Kakor

Får äta:

Loka ( Mitt liv )'
Det jag bakar
Bär

Undra hur länge detta håller :S

pirates of the caribbean

Ska baka kladdkaka med kokos eller nått. Hittade ett recept som jag tänkte prova. Få se hur det blir XD, Ikväll ska jag se på '' pirates of the caribbean '' och mysa!



OMG jag dööör!

Matilda ♥ Kajsa

Tur att jag har dig som vän ♥



Ignorera mig och titta på söta Kajsa och Olivia!

something

HAr elgat och sett ett avsnitt Robinsson :D Bloggar efter det mera! Puss


Cheer forever!

Är hemma från träningen och ska hoppa in i duschen men lägger upp bilderna först!






Puss och kram

22.40

Ska fixa mig nu och hoppa i säng sen. Ska upp 8 imorrn :/ kram



bebe ♥

Sunshine


Misse ♥

I sofies stall fanns de kattungar ne det var väldigt rädda så det var liten chans att vi skulle få se dom, men vi gick på kattjakt och vi hade turen med oss! det var så himla små och JÄTTE söta! Dog typ!


Om några år:




Me and '' Soffan'' <3

Är hemma och nu chattar lite på fejjan :D Här är lite bilder från idag! 10/1000 ;)




Ni 2 är bara för söta!


Vad passar inte in?

Älskar dig ♥

hahahahahhahahahahahaha


Regnbåge :D

stalltjejor

Sitter på parongen nu och har varit med Sofie bästavän! :-D. Vi har varit i hennes stall och skött om hennes häst Axl och vi såg massa ursöta kattungar!!! Har massor av bilder som jag lägger upp när jag kommer hem!

Veckans planer !

Fredag: Vara med Sofie

Lördag: Vara med Tilda

Söndag: Vara med carro :D


Bästa helgen ever!


Toppen :D

Idag har skolan varit toppen :D Varit med mina bästavänner Tilda och Sofie och sprungit runt och busat!!! haha, efetr skolan åkte jag hem till emma och vi hade bara 30 min på oss att fixa oss inför träningen :/ Men vi hann och vi hoppade och på lördag ska vi bygga massor :D Kan hoppas att nån tar kort så jag kan lägga ut ! Ska till stallet nu så vi hörs imorrn :D Ska med ''soffan'' till hennes stall och det komemr massor av bilder! puss


RSS 2.0