Mina bästavänner

Emma:

Jag har känt emma halva mitt liv och jag älskar henne mest på hela jorden! När jag kom till sverige blev vi bästavänner direkt! Vi har hatat varandra men det gör alltid bästavänner. Men inners inne vet vi att vi älskar varandra! Jag vet inte hur min värld skulle se ut utan henne! Tack för att du finns! Det kommer alltid vara vi och även om vi bråkar kommer vi alltid lösa det för jag älskar dig!



Du vet inte hur mycket jag älskar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Julia:

Vi lärde känna vara dnra inom ridningen. Kommer ihåg när jag först såg henne och tänke att hon skulle jag bli vän med! Och titta vad det har ledat till. Utan henne skulle mitt liv vara förstört. Hon har hjälp mig när jag mått dåligt och även om vi kan bli så arg på varandra vet vi att vi älskar varandra! För jag älskar henne av hela mitt hjärts aoch kommer alltid att göra! LOVE YOU!!!!!!!!!!!



ÄSLAR DIG MEST!!!!!!!!!!!



Tilda:

Min nyaste bästavän heter Tilda och hon gör att jag vill gå till skolan och orkar gå upp på morgonen! Jag har mått skitdåligt i över 1 år för jag har haft falska vänner som bara utnjutnar * stavning * mig och inte allt finns där. Men så blev jag vän med tilda och hon förändrade mig! Jag skulle inte kunna leva utan henne. Det är för henne jag kan berätta allt och jag älskar henne så mycket!!!! FINASTE BÄSTAVÄN!


FINASTE SOM FINNS!

Skulle inte kunna leva utan er! Älskar er bästavänner ♥




Kommentarer
Postat av: Emma

älskar dig!!! <333

2011-05-24 @ 17:02:29
URL: http://emenm.blogg.se/
Postat av: Matilda Hamner

awww gumman älskar dig jättemycket!!! alltid vi! <3

2011-05-24 @ 18:43:26
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/
Postat av: Julia

Älskar dig finaste <33

2011-05-24 @ 20:33:29
URL: http://fotonbyjulia.blogg.se/
Postat av: Julia

Älskar dig finaste <33

2011-05-24 @ 20:33:35
URL: http://fotonbyjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0